Wegańskie miękkie i słone karmelki. Nie zawierają alergenów, tłuszczu palmowego ani soi. I oczywiście te słone wegańskie cukierki są produkowane bez nabiału, są bezglutenowe i nie zawierają żadnych konserwantów ani sztucznych barwników.
Składniki: syrop glukozowy, nierafinowany cukier trzcinowy, tłuszcz kakaowy, ekologiczny napój kokosowy w proszku (7,6%) (ekologiczny napój kokosowe w proszku, organiczna maltodekstryna, organiczna błonnik akacjowy), białko grochu, dekstroza, sól morska (fleur de sel) (1,7%), emulgator: lecytyna ze słonecznika, naturalne aromaty
WARTOŚCI ODŻYWCZE w 100g:
Wartość energetyczna 1861 kJ / 443 kcal,
Tłuszcze 16 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g,
Węglowodany 70 g w tym cukry 52 g,
Białko 3,6 g,
Sól 1,6 g
Kraj pochodzenia: Niemcy